|
Post by Bart Smith on Jan 4, 2016 9:53:16 GMT
Naval Action to sieciowy symulator okretow osadzony w latach 1650-1820 czyli w zlotej epoce okretow zaglowych. Gra powstaje w Kijowie w studiu Game-Labs. Obecnie sa prowadzone testy wersji alpha a niedlugo gra ma trafic jako wczesny dostep na Steam. Istnieje mozliwosc przedpremierowego zakupu gry pod tym linkiem: www.navalaction.com/purchase/Pare obrazkow z gry: Wiecej informacji znajdziecie na naszej stronie: www.polskaflotakaperska.pl/ stronie oficjalnej: www.navalaction.com/#ageofsail oraz na naszym Teamspeaku: 85.236.100.124:11407 Haslo: pfk2015 Zapraszamy do zakupu i dolaczenia w szeregi jedynej polskiej gildii - Polskiej Floty Kaperskiej. Bart
|
|
|
FranciS
Kapitan PFK
I have made 4 posts
Post by FranciS on Jan 6, 2016 11:19:59 GMT
Ja od siebie dodam wymagania sprzętowe. Bo nieraz już kopałem kilka set tematów żeby się dowiedzieć
Minimalne: CPU: Dual Core, 4gb ram, Nvidia GTX 560 / Radeon 6870 (Karta obsługująca DirectX 11 i Shader Model 5.0)
Rekomendowane: CPU: Quad Core, 8gb ram, Nvidia GTX 760 / AMD R9 270x
|
|
agladas
Kapitan PFK
I have made 1 posts
Post by agladas on Jan 8, 2016 15:57:36 GMT
To ja dodam od siebie swój mały materiał na YT Edit: YT miał zły dzień i materiału nie załadował. Jest już pon nowym linkiem
|
|
|
Post by Bart Smith on Jan 8, 2016 19:30:25 GMT
To ja dodam od siebie swój mały materiał na YT Video removed... Edit: dziala chyba juz. Tak swoja droga Agladas Ty do nas dolaczasz do gildii? bo nie wiem jaki mam dac Ci stopien na forum. Poza tym mam pytanie czy moge zamiescic link do filmiku na naszej stronie?
|
|
|
Post by Bart Smith on Jan 15, 2016 12:51:58 GMT
|
|
|
Post by Bart Smith on Jan 16, 2016 19:21:22 GMT
|
|
|
Post by Bart Smith on Jan 18, 2016 23:06:58 GMT
PAMIETAJCIE ! Jutro (19/01/2016) planowo okolo 17 polskiego czasu ma ruszyc gra po wipie i aby uzyskac BONUSOWE OKRETY trzeba zalogowac sie do gry w dniach 19-21 stycznia.
|
|
|
Post by dorenemireault on Dec 27, 2019 12:13:34 GMT
Des jeux pour tous les goûts de différents fabricants, avec d'excellents graphismes, le site ne se fige jamais, une bonne vitesse, un fonctionnement fluide, il se joue aussi bien sur un ordinateur machineasous-fr.com/ que sur un téléphone d'excellente qualité. Et surtout, vous pouvez l'essayer gratuitement.
|
|
|
Post by Joanna Riggs on Jun 7, 2024 11:08:20 GMT
Hi,
I just visited polskaflotakaperska.boards.net and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do?
I can show you some previous videos we've done if you want me to send some over. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work.
Regards, Joanna
|
|
|
Post by Joanna Riggs on Jun 25, 2024 23:58:57 GMT
Hi, I just visited polskaflotakaperska.boards.net and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? We have produced over 500 videos to date and work with both non-animated and animated formats: Non-animated example: Animated example: Our videos cost just $195 for a 30 second video ($239 for 60 seconds) and include a full script, voice-over and video. Regards, Jo Unsubscribe: removeme.click/ev/unsubscribe.php?d=polskaflotakaperska.boards.net
|
|